Life

Život. Život je vcelku zaujímavý. Nič sa nikdy neopakuje, všetko čo zažiješ, zažiješ len jeden krát za svoj život a môžeš to opakovať koľko len chceš každý krát to bude iné a iné. Je to fascinujúce. Každým ránom prichádza nový deň, nové dobrodružstvo, nové skúsenosti proste všetko nové. Udejú sa aj veľké zmeny počas života ako napríklad, príde nová láska, nový priatelia. Niektoré zmeny nie sú zas až tak moc príjemné, ale niektorím veciam sa nejde len tak vyhnúť. Všetko musiš brať také aké to je.

O téme život by som dokázala písať stále. Vždy je niečo nové a zaujímavé. Musíme si každú minútu svojho života užívať, pretože tu nebudeme večne. Stále stárneme, ale taký je život. A v akomkoľvek veku sa musíme cítiť stále vo forme. Veď teraz viac zvládajú dôchodci ako 16+ roční. Mladí ľudia sú stále unavený, nič sa im nechce. Radšej si idú sadnúť do podniku a tým pádom o veľa prichádzajú. Pretože keď budú starší zistia že z detstva nič nemajú a čo potom? Potom si budú hlavu plieskať. Chýba nám aktivita a chuť do života! Taktiež nám chýba pozitívne myslenie, relaxovanie a úsmev.

Život dokáže byť krásny ale zároveň má aj tú horšiu stránku. Niekedy nám nevychádza všetko podľa predstáv, ale nemôžme sa vzdať. Musíme ísť ďalej. Musíme byť silní a pripravení aj na to zlé. Veď aj všetko zlé je na niečo dobré.

Sú ľudia ktorí sú silní a vedia sa so svojim životom vysporiadať, lenže sú aj ludia ktorí sú opak a tí to majú o niečo ťažšie. Treba si uvedomiť, že strácať čas nad niečím čo sa po chvíli vyrieši alebo nad niečim čo nás robí smutným a oslabuje nás to, sa neoplatí. Treba sa tomu s úsmevom postaviť.

Užívaj si naplno tento život, pretože je to najväčší dar aký si kedy dostal!




2 komentáre: